Mi az igazság?

Megkaptuk polgármesterünk válaszát a Pilisborosjenői Hírmondóban megjelent, kifogásolt újságcikk elleni levelünkre. (Lásd a csatolmányban!)
Álláspontját a polgármester a közmeghallghatáson is kinyilvánította, melyet többen a "h......g!" szóval minősítettek a helyszínen.
 
Mi nem minősítünk, de nyilvánosságra hoztuk/hozzuk a valós dokumentumokat, így mindenki maga döntöse el ebben az ügyben, hogy mi az igazság.
 
Példának okáért:
Mellékeljük a Magyar Közműszabályozási és Energeteikai Hivatal április 16-án kelt végzéseit, közműszolgáltató kijelölése tárgyában, amelynek értelmében
- a hivatal a kérelmezőt (VKT-t) a szükséges adatok és dokumentumok megküldésére hívja fel, továbbá közzétesszük ugyancsak a hivatal 
- április 22-én kelt végzését, amely a bizonyítási eljárások befejezéséig felfüggeszti a VKT közműszolgáltató kijelölését célzó eljárási kezdeményezését.
 
Mindezekből a dokumentumokból a napnál világosabban látható, hogy a közműszolgáltató kijelölésére az eljárást a VKT kezdeményezte, majd ennek kapcsán az Önkormányzat kérelmére indult másik eljárásban az Önkormányzat bizonyíttatni kívánja a közmű műszaki alkalmasságát, és kétséget támaszt a tekintetben, hogy vajon az elkészült közmű (szennyvízhálózat) közműnek minősíthető-e vagy sem.
 
Tehát itt tart jelenleg a tulajdonbavétel körüli hercehurca: a dokumentumokból fény derül az Önkormányzat kétes szerepére, melynek célja a nyilvánvaló időhúzás, halogatás,a tulajdonbavétel elkerülése.
 
A Hivatal által lefolytatandó eljáráshoz szükséges, kért dokumentumokat a VKT IB beadta, és erről a tényről tájékoztatta az Önkormányzat hivatalát is. (A dokumentumokat lásd a csatolmányokban!)
VKT IB

CsatolmányMéret
Paksi-Imre-valasza-Hirmondo-ugyben.pdf16.29 KB
Energetikai-Hivatal-vegzesei_2014.04.16.pdf2.73 MB
Energetikai-Hivatal-levele-2014.04.22.pdf99.86 KB
VKT-altal-beadott-dokumentumok_Energetikai-Hivatalnak.2014.05.5.05.pdf828.88 KB
Tajekoztatas-onkormanyzat-reszere_2014.05.07.pdf569.19 KB

Lazarét 2016 - 2021

Belépés

Free JavaScript from
Rainbow Arch