Tudósítás

Mint ahogy legtöbb helyen szokott lenni, Pilisborosjenő sem maradt ki a csontvázak kiborulásából a regnáló polgármester ill. a Hivatal  vezetésének  váltásakor.
Erről számol be az index.hu cikke, hogy volt polgármesterünk, hogy is intézte dolgait, a település pénzén. Ez  a cikk csak egy szelete az elmúlt 5 év működéséről, és lehet  még nincs vége...
De más is a VKT IB tudomására jutott hetekkel ezelőtt.  Pl. az utóbbi 2-3 évben kötött Küller-féle szerződések  után befizetett pénzek sem voltak ott, ahol lenniük kellett volna, az elkülönített számlán.  Mert év végén az elkülönített számláról egyszerűen át lett pakolva a pénz az Önkormányzat főszámlájára.  Ma már ismét külön számlán van a pénz. De az is kiderült, hogy sokan, 4-5 fő, a mai napig nem teljesítette a szerződésben vállalt fizetést.  Továbbá pár tulajdonos meg indokolatlan fizetési haladékot kapott és nem egységesen hasonló feltételekkel.
Többek között ez előbbiek miatt is óvtuk az ajándék telkeket, amiket az eddigi történések miatt érdemtelenül kapott az önkormányzat.  Köszönjük  tulajdonostársainknak, Bánhalmi M. és Jász Z. -nak, hogy beadványaikkal megakadályozták az ajándék telkek elkótyavetyélését. 
 
Az új vezetéssel a VKT IB felvette a kapcsolatot és már bizakodó tárgyalásokat folytatott.  Polgármesterünk és a műszaki bizottság felelősen és pozitívan áll a Lazaréti problémák megoldásához.  De az átadás-átvétel elhúzódása miatt érdemleges eredmény, csak  további, több fordulós tárgyalás sorozat után, januárban várható.
 
VKT IB
 
https://index.hu/belfold/2019/11/26/pilisborosjeno_belugyminiszterium_polgarmester_allamkincstar_visszafizetesi_kotelezettseg/

Lazarét 2016 - 2021

Belépés

Free JavaScript from
Rainbow Arch