Ítélet

Tisztelt Tulajdonosok!

Egy 3 éve indult, peres eljárás jogerős, záró ítéletét  tesszük a mai nap  közzé. Anonim formában.

A végzés informatív, figyelmesen olvassák el

Az esetleges VKT megszűnése, vagy a VKT elszámolása, nem lesz akadálya a további eljárásoknak, más nem fizetőkkel szemben, sőt kötelező is a kintlévőségek behajtása. De ez már a Cégbírósától függ, hogy kinek a felügyelete alatt történhet.

Kérünk minden lazaréti ingatlan tulajdonost, aki még nem kérte, hogy tisztázza befizetéseinek egyenlegét a VKT vezetésével. Azon tulajdonosok is, akik nem eredeti szerződéskötők (2004), de adás-vétellel szerezték meg ingatlanuk  tulajdonjogát és Lazaréten ingatlan tulajdonnal rendelkeznek, ugyancsak teljesítsék befizetéseik igazolását, hiszen ők jogutódként kerültek jogviszonyba a VKT-vel. 

Megjegyzés

A 160/1995 évi /XII.26./ Kormányrendelet szerint, mindenki VKT tag, ill. jogviszonyban van a közműveket kivitelező VKT-vel, tehát aki Lazaréten ingatlannal rendelkezik és megkapta a közműveket, függetlenül attól, hogy használja vagy csak pár év múlva fogja használni.

Az ítéletben szereplő alperesnek, az előírt összegek kifizetése után a VKT igazolást adott ki (a tőke összege erejéig), benne a nullás tartozás elismerésével. De igazolást adtunk a peres eljárás költségeiről is, amely a VKT bankszámlájára érkezett.

2021. február 03. napján
VKT IB.

CsatolmányMéret
télet 7-anoním-3.pdf103.78 KB

Lazarét 2016 - 2021

Belépés

Free JavaScript from
Rainbow Arch